Eastpak tassen

Tassen

Nice 2 Have biedt niet alleen de leukste sieraden maar ook super mooie tassen. Naast trendy damestassen tussen de €15,00 en de €50,00 zijn wij ook dealers van handige schooltassen van ondermeer het merk Eastpak.


Het merk Eastpak bestaat al sinds 1960 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot het populairste merk voor schooltassen, sport en reistassen. Het assortiment van dit merk is zeer uitgebreid. Door de namen van de tassen niet te veranderen blijft de Eastpak collectie overzichtelijk. Samen met kwaliteit zijn de onderscheidende designs dé reden voor het succes. Dit merk durft een uitdagende schooltas te maken en geeft tegelijk een degelijke garantie van 30 jaar.

Nice 2 Have is officieel Eastpak dealer, en heeft daarom de nieuwste prints als eerste binnen. Hieronder ziet u slechts een beperkt deel van ons aanbod! Wilt u alles zien? Neem dan een kijkje in de webshop!
Een ander merk bij Nice 2 Have is Mic Mac. De mooie lederen tassen van dit merk konden niet in ons assortiment ontbreken.